Продавець Мамика интернет-маркет товаров для дома и семьи розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
562 відгуків
+380661740199
+380684398403
Наявність документів
Знак Наявність документів означає, що компанія завантажила свідоцтво про державну реєстрацію для підтвердження свого юридичного статусу компанії або фізичної особи-підприємця.
интернет-маркет товаров для дома и семьи
Кошик

Чорного кунжуту клітковина-0.5

Чорного кунжуту клітковина-0.5, фото 2
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Клітковина, або рослинні харчові волокна, виходить шляхом обробки свіжого і якісної сировини – чорного кунжутного насіння: після віджимання вельми корисного кунжутного масла залишається шрот, він подрібнюється до стану дрібної крупи. Продукт володіє насиченим ароматом кунжуту і злегка гіркуватим присмаком. У ньому не містяться сторонні добавки. Після виготовлення клітковина в найкоротші терміни відправляється замовнику, залишаючись свіжою і зберігаючи максимум користі.

У продукті міститься значна кількість рослинних білків, незамінних жирних кислот, амінокислот. У ньому є антиоксиданти, вітаміни (В, А, С, Е, К, РР) і мікроелементи (калій, кальцій, залізо, фосфор, магній, цинк, селен та інші). У поєднанні з овочами, фруктами, йогуртами або сама по собі кунжутна клітковина має оздоровчий і очищаючим ефектом.

Застосування в кулінарії

Найпростіший спосіб вживання клітковини – змішування її з кефіром, йогуртом і навіть теплою водою на сніданок. Максимальна порція продукту в день – 2-3 столові ложки. Потрібно дивитися по самопочуттю: якщо з'явилися симптоми здуття або які-небудь інші неприємні ефекти, варто зменшити денну порцію.

Продукт можна змішувати з борошном. За складом і консистенцією він наближений до висівки. Його додають в здобну випічку, гарніри і супи, соуси. Клітковину можна використовувати навіть для панірування риби і овочів. З неї готують десерти. Наприклад, при змішуванні кунжутною клітковини і меду в пропорції 3:1 виходить десерт, що нагадує тахинную халву.

Застосування в лікувально-профілактичних цілях

Продукт добре себе проявляє в якості дієтичної добавки, яка нормалізує роботу ШЛУНКОВО-кишкового тракту, є додатковим джерелом білків. При достатній кількості рідини в шлунку клітковина розбухає і починає працювати як сорбент. Вона виводить надлишок холестерину і різні токсини, аміак, жовчні пігменти. У помірних кількостях рекомендується при забросах жовчі в шлунок.

Продукт допомагає більш повноцінно засвоюватися корисних речовин з їжі. Він містить пектини, які захищають слизові оболонки ШКТ від гнильної і хвороботворної мікрофлори. Клітковина приводить в порядок природну мікрофлору.

Корисні властивості клітковини чорного кунжуту:

  • Допомагає регулювати рівень цукру в крові.
  • Покращує стан людей з недокрів'ям і внутрішніми кровотечами.
  • Прискорює загоєння кісток після переломів.
  • Зменшує можливість формування тромбів, рекомендується при підвищеному холестерин.
  • Сприяє прискоренню згортання крові. Клітковину слід з обережністю вживати людям, у яких кров згортається швидко.
  • Володіє детоксикуючою ефектом, корисна при проблемах з печінкою.
  • Корисна при захворюваннях нервової системи, крові, опорно-рухового апарату.

Клітковина чорного кунжуту «Земледар» буде корисна людям, які намагаються відрегулювати свою вагу. Пара ложок продукту замість сніданку наситять, позбавлять від нав'язливого почуття голоду. У продукті міститься небагато калорій. Набагато корисніше дотримуватися дієти для схуднення на основі кількох видів клітковини, ніж просто голодувати і екстремально обмежувати себе в їжі.

Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
Користувацькі характеристики
ВиробникЗемледар
Вага (кг)0.5
  • Ціна: від 54 грн.