Мука из чернобровой пшеницы 0.5

Борошно зберігає в собі всі поживні речовини, тому що жорнові камені не нагрівають сировину. Борошно можна використовувати для випікання хліба, приготування різних кондитерських виробів та випічки.
Чорноброва пшениця дещо відрізняється від звичайної. Сорт чорнобрової пшениці з’явився завдяки схрещуванню двох культур:чернозерної пшениці та пирію, що відомий в народній медицині.Цей сорт особливий підвищеним вмістом легкорозчинних білків, антиоксидантів, вітамінів та мінералів. Цільнозернове борошно дуже корисне, адже всі найцінніші вітаміни та мікроелементи зерна цього сорту сконцентровані саме в оболонці та зародку зерна. Якщо порівнювати склад звичайної та чорнобрової пшениці, то остання має поліпшену харчову цінність. Продукт містить в собі більшу кількість вітамінів, а також фосфор, кальцій, залізо, цинк. Чорноброва пшениця має мінімальний вміст глютену, тому підійде для людей, які страждають від целіакії. Цільнозернове пшеничне борошно призначене для приготування смачного і здорового хліба, домашньої випічки, макаронних і кулінарних виробів.
Властивості:
-
виводить шлаки та токсини з організму, й позитивно впливає на стан шкіри
-
підходить для виготовлення хліба, булочок, тістечок, печива, соусів та інших кулінарних виробів
Основные | |
---|---|
Страна производитель | Украина |
Срок годности | 6.0 (мес) |
Упаковка | Пакет |
Дополнительные характеристики | |
Вес (кг) | 0.5 |
- Цена: от 44 грн.